background-image

.

#1 Vergaderruimte reserveringssysteem

Drie stappen in uw reis voor het boeken van een vergadering

Pronestor begrijpt dat vergaderzaal reserverener soms voelt als “rocket science”. Hoe u van initiatie naar volledige boeking komt, voelt als een lange reis.

Het volledige doel van onze Meeting Management Suite is ervoor om te zorgen dat alle betrokkenen al hun taken op een eenvoudige manier gestroomlijnd krijgen.

Onze drie producten zijn ontwikkeld om uw reis naar een geslaagde planning en voorbereiding voor een vergadering korter te maken en te zorgen voor een positieve ervaring die waarde toevoegt aan u, uw collega's,  uw hele organisatie en haar bezoekers.

Stap 1

Plan uw vergadering met reserveringssysteem vergaderruimte van Pronestor Planner

Met eserveringssysteem vergaderruimte van Pronestor Planner kunnen medewerkers resources als vergaderruimtes, benodigde apparatuur als whiteboards, screens etc. boeken in één gestroomlijnde workflow, direct vanaf hun bureau of mobiel.

Profiteer van vereenvoudigde agenda weergaven, gedelegeerde goedkeuring werkstromen en bezettingsgraad rapportages om uw onderneming krachtiger te maken en efficiënter gebruik te maken van resources die u kunt reserveren.

Pronestor Planner kan werken als een standalone applicatie of direct integreren met uw bestaande systeem van bijvoorbeeld Microsoft, Google etc.

 Eén workflow met een vergaderruimte reserveringssysteem

Volledig overzicht van alles wat u nodig hebt in één weergave:

 • Beschikbaarheid van deelnemers
 • Beschikbare vergaderruimten
 • Aanpasbare catering bestellingen
 • Aanpasbare apparatuur bestellingen
 • Kennisgeving aan de receptie van geregistreerde bezoekers
 • Direct factureren op de juiste u bespaart kostenplaats

Boek over verschillende locatie- en tijdzones met reserveringssysteem vergaderruimte

Stel je voor dat je een vergaderruimte boeken voor een video- of teleconferentie voor de 'thuis'-kantoren voor Londen, New York en Madrid. Als u met Outlook werkt, begrijpt Pronestor Planner onmiddellijk de tijdsverschillen en kunt u ze zien zodat u effectief kunt plannen.

Dus, Londen is ingesteld op GMT, New York is GMT-5 en Madrid is GMT + 1. Een vergadering-organisator in Londen kan zien dat het een ongemakkelijke planning zou zijn voor 9:00 uur 's ochtends omdat het 4:00 uur in New York zal zijn. Dus in plaats daarvan plannen ze voor 14:00 uur Londense tijd waardoor het 9:00 uur in New York en 15:00 uur in Madrid. Alle vergadertijden worden getoond aan genodigden in hun lokale tijd. Bovendien heeft U een compleet overzicht van welke lokale ruimtes beschikbaar zijn voor collega’s die in die meeting meedoen en wanneer, zo dat u snel een geschikt tijdsslot kunt vinden.

 • Zie de faciliteiten van de Remote Rooms
 • Locatie specifieke instellingen en machtigingen

Essentieel vergaderruimte reserveringssysteem voor verzamelkantoor

Met Pronestor Planner kunt u gedeelde bronnen zien en deze boeken, maar tegelijkertijd zijn uw eigen privé kamers (Bijvoorbeeld Board Rooms)  alleen voor u zichtbaar. Zo kan iedereen bijvoorbeeld de keuken of kantine, de gedeelde vergaderruimtes en de tafels in de receptie zien, maar vergaderruimtes in uw eigen gedeelte van het pand kunnen alleen door u worden bekeken en worden geboekt.

 • Toegang tot interne en externe bronnen
 • Factureren per bedrijf, per tijdseenheid
 • Eén systeem dat ieders zaken behandelt

Gebruik uw smartphone voor vergaderzaal reserveren

Ontvang onze mobiele ondersteuning ter ondersteuning van iOS, Android en Google. Het maken van handige en flexibele boekingsopties is een belangrijk doelwit. Met de mobiele functie bent u dus in staat om onderweg boekingen te doen. Het beste deel ervan: u kunt uw reserveringsportal bereiken via elk smart-apparaat, omdat we een browserformaat hebben geïmplementeerd dat zich aanpast aan het apparaat dat u gebruikt.

1. Integratie met Exchange, Office 365, Google Mail & Microsoft Teams

2. Aanpasbare horeca- en apparatuurweergave

3. Mobiele boekingen

4. Cloud- of On-premise installatie

5. Meertalige ondersteuning

6. Module voor gegevensuitvoer en analyse

30 minuten gratis demonstratie de Pronestor Planner

*
*
*

Thank you for your interest in Pronestor

Now you’re well on the way to streamlining the way your whole organization works.

Pronestor is all about making working easier and more productive for you and your colleagues. And organizations that deploy Pronestor solutions notice almost instant gains on profitability – and they can prove it.

One of our representatives will be contacting you shortly, using the details you’ve provided, to talk you through the solutions that interest you.

Stap 2

Begroet uw bezoekers met bezoekersregistratie van Pronestor Visitor

Pronestor Visitor is een beproefde en toch innovatieve oplossing voor bezoekersbeheer. U krijgt een compleet overzicht van al uw bezoekers, een geautomatiseerde melding wanneer ze aankomen en ze kunnen worden uitgeschreven door de receptionist of de bezoeker kan zijn eigen naambadge scannen. Met rapportage kunt u zien wie waar is geweest en wie u ziet. Je kunt ze wifi-toegang geven wanneer ze binnenkomen - en deze wordt automatisch weer uitgeschakeld als ze weggaan. Pronestor Visitor kan meerdere entrypunten op meerdere locaties verwerken.

Geef uw bezoekers een VIP-groet met een visitor management system

Pronestor Visitor is een beproefde, innovatieve oplossing voor bezoekersbeheer. U krijgt een compleet overzicht van al uw bezoekers, een geautomatiseerde sms en e-mail melding wanneer ze aankomen en de bezoeker kan worden afgemeld door de receptionist of deze kan zijn eigen naambadge scannen.

Met een juiste rapportage kunt u zien wie waar is geweest en voor wie. U kunt de bezoekers ook wifi-toegang geven wanneer ze binnenkomen en deze wordt automatisch weer uitgeschakeld wanneer ze weggaan. Pronestor Visitor kan meerdere aanmeld punten op meerdere locaties bezoekers verwerken.

Verklein de werklast van de receptive met visitor management solution van Pronestor

Het werk van een receptioniste is nooit gedaan - dus hier kunt u de last voor het handmatig uitgeven van naambadges verwijderen en bezoekers vragen zich aan te melden, in een dubbel logboek. Met het Pronestor Visitor-managementsysteem kunnen uw receptionisten elke bezoeker zien wanneer ze moeten aankomen en voor wie ze komen. Het afdrukken van badges met persoonlijke namen gebeurt met een muisklik.

 • Volledig overzicht
 • Pre-registratie
 • Bezoekersveiligheid

Zelf bezoekersregistratie voor onbemande ontvangsten met Pronestor Visitor

Met de zelfregistratie module van Pronestor Visitor kunt u volledig onbemande ontvangstruimtes hebben - of alleen op bepaalde tijden van de dag wanneer uw receptionisten niet aanwezig zijn. Bezoekers voeren simpelweg in hun naam, bedrijf en de eerste paar karakters in van de persoon die ze gaan bezoeken, de medewerker of hun gastheer. Pronestor Visitor haalt dan mogelijke matches op, de bezoeker selecteert de juiste persoon en deze host wordt per e-mail en sms op de hoogte gebracht en van de aanwezigheid van zijn bezoeker.

De zelfregistratie module wordt ook vaak gebruikt in bemande recepties om tijd te besparen voor zowel de receptionist als de bezoekers en om ervoor te zorgen dat bezoekersnamen correct worden gespeld. Uw bezoekers registreren eenvoudig hun aankomst en de gastheer krijgt automatisch bericht. Eenmaal ingecheckt kan er een naamplaatje worden afgedrukt.

Bezoekersregistratie check-in met QR code 

Het is essentieel dat uw bezoekers op een professionele manier worden begroet. Het bezoekersbeheer begint echter vóór de vergadering. Nadat de vergadering is geboekt, wordt één dag vóór de vergadering een e-mail verzonden met een informatiekaart voor bezoekers. Deze kaart biedt de bezoeker praktische informatie en aanvullende bedrijfsspecifieke informatie. Met een geïntegreerde QR-code kan de bezoeker eenvoudig via zijn telefoon inchecken. Alles, van informatie tot meldingen van bezoekers, is aanpasbaar.

 • Integratie met Google Maps
 • Aanpasbare inhoud
 • QR-code voor snel inchecken bij aankomst
 • Routebeschrijving naar de exacte locatie van uw vergaderruimte

1. Volledig overzicht van dagelijkse bezoekers

2. Ondersteunt meerdere toegangspunten

3. Bezoekers zelfregistratie

4. Geautomatiseerde melding aan de ontvanger / host melding

5. Informatiekaart voor bezoekers

6. Ondersteunt meerdere toegangspunten

Stap 3

Laat de vergadering beginnen met conference room scheduling display van Pronestor Display

Pronestor Display is een hardware-onafhankelijke, interactieve en centraal beheerde display-oplossingen. Het illustreert dynamisch wanneer een kamer is geboekt of wanneer deze vrij is; eventueel waar de vergadering over gaat en wie de vergadering of evenement organiseert. Dit alles op een display naast de ingang van een  vergaderruimte, een verzameling van vergaderruimtes, bij de receptie en op uw mobiele telefoon. Extra nog: het is geïntegreerd met uw Exchange, Office 365 en Google Apps.

Zeg vaarwel tegen no-shows met meeting room displays

Een eenvoudige methode om no-shows te vermijden, is om schermen buiten uw vergaderruimten te installeren. Met aangepaste configuratie, helpt het display u uw aanwezigheid te ondersteunen met een interactie op het scherm aan het begin van de vergadering. Als u onverhoopt bent vergeten uw vergadering te annuleren, helpt het display met het vrijgeven van de vergaderruimte een aantal minuten nadat uw vergadering was ingesteld om te beginnen.

 • Een bevestiging op het scherm van de aanwezigheid
 • Elimineren van no-shows
 • Overzicht van bezette of beschikbare vergaderruimten

Spontane vergaderingen zijn alles met conference room digital signage

Nu hebben we te maken gehad met no-shows, creëren vrijgegeven vergaderruimtes de mogelijkheid voor anderen om ze te gebruiken voor spontane boekingen. Als u een vergaderruimte nodig heeft voor een kort gesprek of om te sparren met een collega, kunt u de ruimte op het scherm reserveren en is de vergaderruimte van u.

 • Spontane boekingen op het scherm
 • Verleng een vergadering op het scherm
 • Beëindig een vergadering op het scherm

Volledig overzicht van de vergaderingen van vandaag met conference room displays

Onze displays voorkomen niet alleen no-shows, maar bieden ook een volledig overzicht van de vergaderactiviteiten op een betreffende dag. Met centrale Area display voor vergaderruimten heeft u een goed inzicht in wanneer een vergaderruimte bezet is en wanneer deze beschikbaar is.

 • Room Display
 • Area Display
 • Reception Display
 • Mobile Display

1. Interactie op het scherm

2. Hardware onafhankelijk

3. Centraal beheer

4. Klantgericht ontwerp

5. Overzicht van alle ruimtes

6. Mobiel overzicht

Contact us for more information!

*
*
*

Thank you for your interest in Pronestor

Now you’re well on the way to streamlining the way your whole organization works.

Pronestor is all about making working easier and more productive for you and your colleagues. And organizations that deploy Pronestor solutions notice almost instant gains on profitability – and they can prove it.

One of our representatives will be contacting you shortly, using the details you’ve provided, to talk you through the solutions that interest you.

*

Forgot password

Please enter your email address.

Please check your inbox.

Get access to a world of information

Sign up for our Product Library. Here you get access to prices, product sheets, videos, white papers, customer cases etc.

*
*
*
*
*
*

Thank you

Please check your inbox for email verification.

You are now one step closer to becoming an expert in meeting management!

*
*
*

Thank you for your interest in Pronestor

Now you’re well on the way to streamlining the way your whole organization works.

Pronestor is all about making working easier and more productive for you and your colleagues. And organizations that deploy Pronestor solutions notice almost instant gains on profitability – and they can prove it.

One of our representatives will be contacting you shortly, using the details you’ve provided, to talk you through the solutions that interest you.